Waarom IProgress

I progress

Waarom I Progress

I Progress Group werkt vanuit de individuele mensen in bedrijven. Als je als organisatie wil veranderen, moet je bij de mensen beginnen. We hebben een beproefde werkwijze die ons steevast leidt naar resultaat. De stappen:

  1. uitgebreide intake
  2. analyse inclusief financiƫle scan
  3. plan van aanpak
  4. uitvoering
  5. evaluatie
  6. monitoring van resultaten

U kiest primair voor I Progress Group vanwege onze werkwijze en resultaten. En wellicht ook vanwege het maatschappelijk verantwoord ondernemen wat we onder meer invulling geven door een stichting te steunen die kinderen helpt bij het ontwikkelen van hun talenten.

Change management dat doorwerkt in uw bedrijf

Een bedrijf is niets meer en niets minder dan een verzameling van mensen met een gemeenschappelijk doel. Dat doel wordt alleen bereikt als alle mensen erin geloven, het werkelijk willen bereiken en er zich 100% voor in willen zetten. De verandermanagers van de I Progress Group kunnen u helpen om uw organisatie, uw mensen en alle bijbehorende processen weer op scherp te krijgen en te houden. Dat ogenschijnlijk kleine veranderingen of aanpassingen tot grote, blijvende resultaten kunnen leiden, laten we graag zien met dit filmpje over wolven die rivieren veranderen.

Advies, opleiding, training en coaching

Ongeacht de vraagstelling die u als ondernemer heeft, nemen wij de tijd voor een uitgebreide intake. Bij de I Progress Group zijn we van mening dat we pas iets kunnen betekenen, als we ons onderdeel voelen van uw organisatie. Daarna kunnen we samen op zoek gaan naar de passende oplossing en het traject bepalen wat daartoe gaat leiden. U krijgt met I Progress Group alle nodige disciplines en expertise in huis voor een geĆÆntegreerde aanpak van uw bedrijf: strategisch, financieel, personeel en commercieel.

Monitoren van resultaten

Veranderen kost tijd. Vooral als het gaat om onze houding en gedrag, moeten we vaak eerst iets afleren, voordat we iets aan kunnen leren. Het is menselijk om bij tegenslag terug te vallen op onze routine. Dat kost immers minder energie. Vandaar dat we bij I Progress Group nazorg zo belangrijk vinden. Leveren de veranderingen de gewenste resultaten? En waar moeten we eventueel nog bijsturen? Als opdrachtgever bent u dus niet zo snel van ons af en ronden we een project pas af als u 100% tevreden bent.

Maatschappelijke bijdrage (MVO)

Bij I Progress Group zijn we van mening dat ieder mens kwaliteiten en talenten heeft, waarvan het de moeite waard om te ontplooien. Vandaar dat we ons met name richten op de ontwikkeling van het individu, met als doel inzetbaarheid, winstgevendheid en levensgeluk te vergroten. De wens van een gezonde en creatieve maatschappij ligt in handen van kinderen. Met hun pure kijk op de wereld kunnen ze daadwerkelijk bijdragen aan verbeteringen in de samenleving. Maar we weten ook dat niet alle kinderen dezelfde kans hebben om zich sociaal, creatief en sportief te ontwikkelen. Vandaar dat we een deel van de opbrengst van elk project doneren aan een stichting die zich inzet voor talentontwikkeling bij kinderen.