Ondersteuning bedrijfsvoering

Dagelijkse ondersteuning

Als ondernemer kan je met je bedrijf in een fase terecht komen, waarbij je extra kennis of advies kan gebruiken. Anders dan bij interim management is hier sprake van ondersteuning die op afroep beschikbaar is. Dat kan op het vlak van algemene bedrijfsvoering zijn, maar ook op een specifiek vakgebied als finance of human resource management.

De consultants van I Progress zijn zowel op locatie inzetbaar als op afstand. Het is maar net waar de behoefte ligt binnen je bedrijf. Door alle moderne vormen van communicatie, kan overleg en afstemming net zo gemakkelijk plaatsvinden met behulp van Facetime of Skype als samen in een vergaderkamer.

Verschillen in expertise

De behoefte qua ondersteuning kan verschillen in frequentie en aard. Als je bedrijf sterk in ontwikkeling is, kan het zijn dat je behoefte aan support eerst op strategisch niveau ligt en zich daarna ontwikkelt naar meer specifieke vragen op tactisch niveau. Doordat we bij I Progress over zoveel verschillende disciplines beschikken, is er altijd een consultant beschikbaar die aansluit bij de veranderende behoefte van jou als opdrachtgever.

Als onderdeel van de organisatie

Behalve als vaste adviseur die op afroep beschikbaar is, kan een consultant ook voor een onbepaalde tijd meewerken in je bedrijf. Hierbij is het van belang om de hulpvraag zo concreet mogelijk te maken, zodat ook precies die ondersteuning kan worden gegeven, die nodig is. Uiteindelijk zal de consultant overbodig zijn, doordat de hulpvraag niet langer relevant is of de organisatie zelf in staat is de hulpvraag in te vullen