Persolog DISC profielen

I progress
Persolog DISC profielen      

Persolog® Nederland levert als enige de nieuwste generatie gevalideerde DISC-profielen met de hoogste betrouwbaarheid. Door de wijze waarop deze profielen tot stand komen en de dynamische benadering haal je het optimale uit jezelf en je medewerkers.

Met de profielen van Persolog® hebben wij als trainers en coaches van I Progress een heel krachtig instrument in handen. De profielen helpen mensen zichzelf en anderen beter te begrijpen, gemakkelijker de juiste werkplek te vinden, hun sociale competenties te trainen en hun effectiviteit te vergroten.

DISC van persolog:  als enige in Nederland gevalideeerd (NEO-PI-R) en de hoogste cijfers voor betrouwbaarheid.

Gebruik in training en coaching Als coach of trainer van I Progress staan wij regelmatig voor de uitdaging om in korte tijd grondig inzicht te krijgen in de persoon tegenover ons, zodat we doelgericht met hem of haar aan de slag kunnen. Hiervoor gebruiken wij bij iedere dienst of traject het DISC Profiel van Persolog. Dit profiel is een betrouwbaar hulpmiddel waarmee we samen met de cliënt snel een diepgaand inzicht krijgen in zijn persoonlijkheid, gedrag, en de uitdagingen waar hij tegenaan loopt. De profielen zijn eenvoudig uit te breiden met een functie- en/ of leiderschapsprofiel. Een hulpmiddel dat helpt een gezamenlijk startpunt te creëren en dient als kapstok voor ieder trainings- of coachingstraject.

Ontspannen start De Persolog profielen geven inzicht in het gedrag van de cliënt in relatie tot zijn situatie. De door de cliënt zelf ingevulde vragenlijsten geven niet alleen een snel beeld van zijn huidige en gewenste gedrag binnen zijn rol of functie, maar ook van potentiële knelpunten en conflicten. Daarnaast bieden de profielen praktische handvatten en aanknopingspunten voor verdere ontwikkeling en verbetering van de effectiviteit. Een betrouwbare, behulpzame en ontspannen start van het trainings- of coachingstraject.

Breed toepasbaar Natuurlijk willen wij van I Progress ook een instrument dat breed toepasbaar en voor een langere tijd beschikbaar is, met de goede prijs-kwaliteitsverhouding. Persolog DISC profielen onderscheiden zich duidelijk op al deze gebieden. De profielen zijn prima te gebruiken ter ondersteuning van managementontwikkeling, conflictmanagement, teamtraining, (jeugd)coaching en verkooptraining. Bovendien zijn de profielen en vragenlijsten in meer dan dertig talen beschikbaar.

Nieuwste generatie DISCprofielen – alleen via Persolog Wij hechten veel waarde aan kwaliteit. Persolog is de enige organisatie wereldwijd die gebruik maakt van de nieuwste generatie DISC, ooit ontwikkeld door Prof. dr. John Geier.

Gevalideerd en betrouwbaar Het Persolog DISC-instrument wordt uitvoerig getoetst in Nederland op betrouwbaarheid volgens de regels van internationaal erkend statistisch onderzoek met al verrassend hoge tussentijdse resultaten.