Bijdrage aan de toekomst

BIJDRAGE AAN DE TOEKOMST

I Progress hecht veel waarde aan gelijke kansen voor iedereen in de maatschappij. Dit principe huldigen we door op een adequate manier onze cliƫnten te coachen en te begeleiden van en naar werk. Ook richt I Progress zich op de ontwikkeling van het individu door middel van op maat gesneden trainings- en coachingstrajecten met als doel duurzame inzetbaarheid en levensgeluk op zowel emotioneel als ook sociaal en zakelijk vlak.

In onze optiek wordt een gezonde en creatieve maatschappij (opnieuw) gevormd door kinderen. Zij kunnen met hun heldere en pure kijk op het leven daadwerkelijk bijdragen aan de verbetering van de maatschappij. Als je vroeg begint hoef je minder te investeren en wordt deze investering uiteindelijk een onderdeel van je zijn.

Dit klinkt erg optimistisch en ambitieus, I Progress sluit dan ook niet de ogen voor de werkelijke situatie. In Nederland zijn er nog talloze kinderen die zich op sociaal, creatief en sportief vlak willen ontwikkelen maar dit, door onvoldoende financiƫle middelen van de ouders, gewoonweg niet kunnen.

I Progress wil haar steentje bijdragen om deze kinderen te helpen en te stimuleren hun talenten te benutten. Van iedere dienst of traject doneren wij 5% aan een stichting die zich inzet voor het welzijn en de ontwikkeling van de jeugd. I Progress helpt de jeugd graag om hun persoonlijke reis op een goede, leuke en gezonde manier te beginnen.