Talentontwikkeling

Talentontwikkeling

Iedereen heeft talent. Dat is gemakkelijk gezegd en vaak gehoord. Waar het om gaat is dat je talenten ontplooit. Talent heeft ruimte nodig om zich te ontwikkelen en omstandigheden waarin het goed kan gedijen. Wat ook nodig is bij talent is bewustwording. Want er gaat veel talent verloren aan onwetendheid.

Bij I Progress ervaren we het elke dag weer als een uitdaging om mensen het beste uit zichzelf te laten halen. Talentontwikkeling is dan ook een van de pareltjes in ons programma. Wie er in slaagt om mensen te laten ontdekken waarin ze kunnen excelleren, krijgt daar veel voor terug.

Het begint met enthousiasme en toewijding

In deze tijd ben je nooit uitgeleerd. Je kan je niet veroorloven om stil te staan, want je staat binnen de kortste keren op achterstand. Vandaar dat het zo belangrijk is om te ontdekken waar je talenten liggen en ermee aan het werk te gaan. Bij I Progress willen we je met veel enthousiasme en toewijding trainen om het beste uit jezelf te halen. We gaan aan het werk met je verantwoordelijkheidsgevoel, eigen initiatief, zelfredzaamheid, loyaliteit, inzetbaarheid en je motivatie. Dat doen we in teamverband of op individuele basis.

Talentontwikkeling voor elk niveau

Elk bedrijf is gebaat bij een omgeving waar talent de ruimte krijgt. Dat vraagt om een structuur en cultuur die daaraan bijdraagt. Vandaar dat we talentontwikkeling aanbieden op directie-, management- en medewerkersniveau. Want als de complete organisatie de wil heeft om inhoud te geven aan talentontwikkeling, kan het ook optimaal worden benut. Het resultaat is een bedrijf vol enthousiasme en ambitie, waar groei geen doel op zich meer is, maar een bijna dagelijkse vanzelfsprekendheid.